SGTrains Forums
Resolved: Changi Airport Extension: Files not found - Printable Version

+- SGTrains Forums (http://forums.sgtrains.com)
+-- Forum: openBVE Singapore (http://forums.sgtrains.com/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Forum: BVE Problems and Questions (http://forums.sgtrains.com/forumdisplay.php?fid=35)
+--- Thread: Resolved: Changi Airport Extension: Files not found (/showthread.php?tid=126)

Pages: 1 2


Resolved: Changi Airport Extension: Files not found - YJ9657Y - 06 February 2011

I have a problem...

Description: I have downloaded the CGA and it says object not found.


Changi Airport Extension: Files not found [Resolved] - JerichoChua - 06 February 2011

(06 February 2011, 06:28 PM)YJ9657Y Wrote:   Show/Hide

Have you fully downloaded CGA? Redownload and try again.


RE: [OpenBVE/BVE] Questions & Problems - YJ9657Y - 06 February 2011

(06 February 2011, 07:16 PM)jerryonhere Wrote:   Show/Hide

I'm not sure if i downloaded the correct one. Can you give me the link?


RE: [OpenBVE/BVE] Questions & Problems - nakanoben - 06 February 2011

(06 February 2011, 07:19 PM)YJ9657Y Wrote:   Show/Hide

Did You Download the one at this thread? http://forums.sgtrains.com/showthread.php?tid=55


RE: [OpenBVE/BVE] Questions & Problems - YJ9657Y - 06 February 2011

Did You Download the one at this thread? http://forums.sgtrains.com/showthread.php?tid=55
[/quote]

Yes, i downloaded that.


RE: [OpenBVE/BVE] Questions & Problems - joeyfjj - 06 February 2011

Save the error log, and quote/attach it here.


RE: [OpenBVE/BVE] Questions & Problems - YJ9657Y - 06 February 2011

There..


RE: [OpenBVE/BVE] Questions & Problems - WarGreymon X - 06 February 2011

(06 February 2011, 11:36 PM)YJ9657Y Wrote:   Show/Hide

It seems that you did not prepare the objects and sounds properly. Are the objects in the 'Object' folder and the sounds in the 'Sounds' folder? And is the route in the 'Route' folder?


RE: [OpenBVE/BVE] Questions & Problems - YJ9657Y - 07 February 2011

It seems that you did not prepare the objects and sounds properly. Are the objects in the 'Object' folder and the sounds in the 'Sounds' folder? And is the route in the 'Route' folder?
[/quote]

Oh, need to separate them? I thought just put inside the OpenBVE folder den can play alrd.. Sorry sorry. But after i put still got 1 error. Ratis error


RE: [OpenBVE/BVE] Questions & Problems - nakanoben - 07 February 2011

(07 February 2011, 06:05 PM)YJ9657Y Wrote:   Show/Hide

Oh, need to separate them? I thought just put inside the OpenBVE folder den can play alrd.. Sorry sorry. But after i put still got 1 error. Ratis error
[/quote]

The RATIS Error is because The Developer removed the RATIS and left the code there, so its normal